sâmbătă, 9 martie 2013

Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) îşi anunţă prezenţa pe piaţa politică românească



   

Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) îşi anunţă prezenţa pe piaţa politică românească

  

 O nouă mișcare politică își face vizibilă prezența în spectrul politic românesc actual. 

Alianța Lege și Ordine,

inițial pornită ca o organizație apolitică

se dorește a fi atât o 

 alternativă a actualului eșichier politic

cât și o 

 „reacţie necesară împotriva încălcării repetate şi sfidătoare a legilor ţării, a Constituţiei în mod deosebit, de către majoritatea politicienilor din partidele parlamentare încălcări comise în beneficiul unor grupuri de presiune autohtone şi străine, dar în defavoarea interesului naţional”, conform unui comunicat remis presei de conducerea Alianței.


Această nouă mișcare politică este condusă de avocatul Gheorghe Dinu, fost candidat la Preşedinţia României, iar în structurile de conducere ale partidului se regăsesc nume precum cele ale colonelului în rezervă Viorel Georgevici – preşedinte ASCOL (Asociaţia Coloneilor), Mihai Constantinescu – președinte al Asociației Profesionale a Angajaților din Paza, economistul Adrian Radu, maior în rezervă Grama Carmen Veronica, dar și jurnaliști, Laurențiu Solomon sau Dan Coste fiind doar două dintre exemple.
Partidul Alianţa Lege şi Ordine își impune ca obiectiv fundamental renaşterea conştiinţei naţionale şi aşezarea României pe drumul corect al statului de drept, al democraţiei reale, în vederea realizării scopurilor sale esenţialeridicarea nivelului de trai al tuturor românilor, asigurarea securităţii sociale, economice, culturale, spirituale, instituirea şi respectarea sistemului de valori fundamentale individuale şi naţionale.
În acelaşi comunicat de presă, 
conducerea A.L.O. susţine că doctrina pe care o propune 
va  fundamenta, o dată pentru totdeauna, 
ABC-ul statului de drept. 
Un stat de drept nu poate să existe, ca dealtfel însăşi democraţia, fără principiul separaţiei puterilor în stat”.

Orientarea noii mișcări politice are tendințe de centru-stânga, aceștia fiind adepții „luptei pentru asigurarea unei protecţii sociale care se va manifesta prin acces la învăţământ, sănătate, locuinţe sociale pentru tineri, fără însă a neglija generaţia părinţilor şi bunicilor noştri”.

Pentru mediul de afaceri românesc, A.L.O. consideră că trebuie redusă considerabil birocraţia și corupţia, dar se pune accent major și pe stabilitatea legislaţiei financiar-economice. „Se doreşte reforma reală a administraţiei, astfel încât cetăţeanul să nu mai simtă acea puternică şi invizibilă barieră între el şi instituţiile sau funcţionarii statului, context în care va aduce în discuţia societăţii civile legea responsabilităţii ministeriale”.
Faţă de minorităţile naţionale din România, noul partid pretinde că are o unică unitate de măsură „cea cu care îi apreciază şi pe majoritari, pentru că toţi cetăţenii României trebuie să fie egali în drepturi şi obligaţii. Tuturor, doctrina noului partid le va cere un singur lucru: loialitate faţă de statul român şi faţă de instituţiile sale fundamentale”.






http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8752#p8752



Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre 


4 comentarii:

  1. ŞTIRI UTILE PENSIONARILOR MILITARI
    http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=8754#p8754

    RăspundețiȘtergere
  2. Va salut, am primit si eu aceasta informatie, pe blogul meu, si am publicat. aici >

    http://elenatomaxxl.blogspot.ro/2013/03/mcp-press-alianta-lege-si-ordine-alo.html

    sâmbătă, 9 martie 2013
    MCP PRESS - Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.)

    Alianţa Lege şi Ordine (A.L.O.) îşi anunţă prezenţa pe piaţa politică românească
    O nouă mișcare politică își face vizibilă prezența în spectrul politic românesc actual. Aflaţi mai multe »

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,
    Salut aceasta miscare politica A.L.O., pentru obiectivele si strategia de combatere a coruptiei, pentru curajul de a respecta legea si ordinea.
    In conditiile actualei guvernari, de instabilitate politica, dezordine si somaj, avem o singura sansa; un partid nou, Alianţa Lege şi Ordine si un nume incomod actualilor politicieni - av.Gheorghe DINU.
    Cu stima,
    Vasilescu Gica

    RăspundețiȘtergere
  4. ALO-ooooo !!!!! Ceva comentarii politice despre situatia actuala din Romania pe site-ul asta? Ca de lozinci m-am cam saturat, de pe vremea impuscatului!!!! Hai, ca ma mananca in varful degetelor sa discutam, sa analizam, chiar sa polemizam... asa, ca in democratie!

    RăspundețiȘtergere