sâmbătă, 7 septembrie 2013

Mama băiețelului ucis de câini cheamă oamenii în stradă. Mitingul va avea loc mâine!




Pe contul de Facebook al mamei lui Ionuț, copilul de 4 ani ucis de câini luni, a fost postat un mesaj care îi îndeamnă pe oameni să participe la acțiunea de protest organizată în Capitală pe tema câinilor maidanezi.

"Să citim puţin Constituţia României..Articolul 1 aliniatul 5 şi Articolul 22 Aliniatul 1 şi 2... Aş vrea să înteleg cum se garantează "integritatea fizică şi psihică a unei persoane" din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?!?

(5) În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant", se arată în mesajul de pe rețeaua de socializare.


Mai mult, mama micuţului a mai scris pe reţeaua de socializare că îi roagă pe oameni să mergă la
mitingul organizat mâine, în Piața Romană din Capitală, în memoria lui Ionuţ Anghel şi a tuturor persoanelor muşcate sau atacate de câini maidanezi. 

Manifestația este organizată de Pro Civilizație Secolul 21.

"Vrem ridicarea definitivă a câinilor maidanezi de pe stradă. Haideți să ne strângem cât mai mulți pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea dreptului la viață, liniște și siguranță, pentru noi și familiile noastre. Nu mai vrem copii mutilați și uciși de câini fără stăpân. Nu mai vrem să fim terorizați de câinii maidanezi. Baiețelul de patru ani nu e primul copil ucis. Mâine, copilul oricăruia dintre noi se poate afla în pericol", îndeamnă organizatorii.




Sute de persoane au venit la ceremonia de înmormântare a băiețelului de patru ani, sfâșiat de câini maidanezi în zona Parcului Tei din București.

Citiţi mai mult: Mama băiețelului ucis de câini cheamă oamenii în stradă. Mitingul va avea loc mâine! - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mama-baietelului-ucis-de-caini-cheama-oamenii-in-strada-1055916.html#commentAddLink#ixzz2eHEM0Iwm

EVZ.ro 



Întrebare pentru iubitorii de câini: 

- dacă le plac atât de mult animalele, 

de ce nu le îngrijesc şi le lasă 

pe străzi să circule în voie 

şi chiar să omoare, 

după bunul lor plac? 

 

(nu mă refer la cei care locuiesc 

în blocuri cu "animăluţe")


Mama băiețelului ucis de câini 

cheamă oamenii în stradă.

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8521

 

http://www.youtube.com/watch?v=2gNGhCPjj78

 

 Sursa: MCP Press Agency

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu