luni, 2 decembrie 2013

De ce trebuie sa vedem asa ceva?




Asa ceva 
s-a intamplat 


in tara noastra



Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Irina Radu, spune că "misiunea jandarmilor este să asigure un climat de normalitate la Pungeşti" şi că în timpul deplasării jandarmilor în zonă aproximativ 100 de persoane au blocat drumul judeţean, şapte dintre acestea fiind ridicate şi duse la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Irina Radu, a declarat, luni dimineaţă, că pe timpul deplasării jandarmilor către Pungeşti, peste 100 de persoane au blocat drumul judeţen, transmite Mediafax.








in strainatate



Anul 2005Anul 2005   º  Nr. 4332  
CURIERUL NATIONAL



Declaratii-soc ale sefului statului despre criza ostaticilor

Orice este posibil, de la o rezolvare pozitiva la un final negativ
Orice este posibil in cazul celor trei jurnalisti rapiti in Irak, de la o rezolvare pozitiva totala pana la un final negativ", a declarat presedintele Traian Basescu, joi seara, la postul public de televiziune, interpelat in legatura cu aceasta criza. 

Afirmatiile sefului statului sunt socante si nu exclud nici executiile. Cu alte cuvinte, putem sa ne asteptam la orice. "Orice este posibil. Este posibil ca intr-o zi - Doamne fereste sa ajungem la ea - sa vedeti si executii. Orice este posibil", a precizat Basescu, raspunzand unei intrebari referitoare la impactul pe care l-ar avea asupra opiniei publice o eventuala ucidere a celor trei ziaristi romani. 

Cu toate acestea, seful statului a adaugat ca poate garanta ca statul roman face tot ce se poate pentru o rezolvare pozitiva a acestui caz. In cele sapte saptamani scurse de la rapire, timp in care celula de criza a purtat negocieri cu reprezentantii teroristilor, informatiile despre acest caz au fost controversate. 

De mai bine de doua saptamani insa, cei care ii detin pe Marie-Jeanne Ion, Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian nu au mai transmis public nici un mesaj despre soarta lor. 

Ieri, Agentia Internationala Mass Communication Power (MCP Press) a facut un apel catre mass-media pentru informarea cat mai corecta a opiniei publice, adaugand ca in ultimele doua luni nu s-au transmis date clare despre starea de sanatate a acestora sau despre autorii provocarii acestui eveniment.

Ionela Neagu / ionela.neagu@curierulnational.ro




la parada militara de la 1 decembrie a.c. 



Despre parada militara a acestui an (2013) 

"Nu a fost o intruchipare a Romaniei!"


  https://www.youtube.com/watch?v=cC2CCtU_bB4

 


De ce trebuie sa vedem asa ceva?


http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9135#p9135

  

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu